Winter Wood, White and Blue

Winter Wood, White and Blue

Real Wedding

Winter Wood, White and Blue

De afgelopen edities van Trouwbeurs Delft hebben de aanstaande bruidsparen kunnen zien hoe een ceremonie wordt voltrokken tijdens de Real Wedding. Deze ceremonie is altijd in scene gezet, tot deze editie!

Nu zal het bruidspaar Marcel & Petra elkaar echt hun Jawoord geven!

Om 13.30 uur zal hun huwelijk worden voltrokken door de Joanne Littooij als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand.

Aansluitend nodigt het bruidspaar jullie van harte uit het glas te heffen en met elkaar te proosten tijdens de bruidsborrel!

Tijdens hun Gestylede Engagement Shoot hebben zij al even kunnen wennen aan hun mooie grote dag. Klik hier voor meer prachtige foto’s van deze shoot.

View More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetraView More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetra

Willen jullie als gast en getuigen aanwezig zijn bij het huwelijk van M&P. Meld je dan hier aan en hef met hen het glas op een prachtige toekomst!


Deze Engagement Shoot is mede mogelijk gemaakt door :
Concept Frederiek Klop – Weddingplanner
Fotografie Alexandra Vonk, Wedding Photographer
Stationary Leintjes Exclusief
Locatie De Vlaamsche Schuur
Jurk Victors Wedding Design
Kostuum DIYA Customsuits
Styling Hartje Blaricum
. VierJeGeluk
HMUA Beautiful Bride Company
Bowtie Van Hout.org
Engagement cake Sugarlips Cakes
Bloemwerk Mullers Floral Art