Hoe gaaf! Engagement shoot is geplaatst op Wenn Hochzeitsmärchen

0

 Naamloos

Wenn Hochzeitsmärchen wahr werden

Auch wenn sich viele von euch schon eiligst den Frühling herbeisehnen, sind wir im HZW-Office noch eine kleine Weile im absoluten Hochzeitswinter-Mood. Und wen wundert’s, bei all diesen herrlichen Inspirationen, die ihren Weg zu uns finden. Genau wie dieses stimmungsvolle Verlobungs-Hochzeitskonzept, welches aufwändigst in den schönsten und sanftesten Winterfarben von Frederiek Klop Weddingplanner und Gerina van Raaij van Gelder – Weddingplanner VierJeGeluk geplant und gestylt wurde.

Win een stand op de Winter Wedding Market van Trouwbeurs Delft!

0

banner-BUITEN-WINTER-WEDDING

Nieuw op Trouwbeurs Delft is de Winter Wedding Market, een sfeervolle winterse markt in festival stijl, dé trend voor het aankomende trouwseizoen. Tijdens de jubileum editie van Trouwbeurs Delft stellen wij één standplaats beschikbaar op de Winter Wedding Market voor een foodtruck ondernemer.

Trouwbeurs Delft geeft de toekomstige bruidsparen graag een kijkje in de hele markt, ook starters kunnen gerenommeerde bedrijven worden en hebben vaak veel potentieel. Trouwbeurs Delft wil een gezonde mix van starters en gerenommeerde bedrijven presenteren. Deelname aan een trouwbeurs is een kostbare aangelegenheid voor de ondernemers. De kosten voor deelname aan een beurs blijven niet bij de deelnamebijdrage. Ook de kosten voor promotiemateriaal voor in de stand en de stand inrichting zijn aanzienlijk.

Sinds 2010 ben ik actief als zelfstandig ondernemer in de trouwbranche als Weddingplanner en als organisator van Trouwbeurs Delft. Ik heb ervaren hoe lastig het is om voet aan de grond te krijgen in een gesloten markt met diverse spelers in een roerige financiële periode. Als startend ondernemer is het lastig naamsbekendheid te genereren. Jezelf en je bedrijf presenteren op een trouwbeurs is een goede manier van promotie bij medeondernemers en potentiële klanten.

Om een startende ondernemer de gelegenheid te geven zich te presenteren, stelt Trouwbeurs Delft één stand beschikbaar op de Winter Wedding Market!

Hoe maak je kans op het winnen van de standplaats en deelname aan Trouwbeurs Delft:

Beschrijf waarom jij moet deelnemen aan Trouwbeurs Delft en wat jouw toegevoegde waarde als deelnemer zou zijn voor de beurs.

Voorwaarden:

  • Je bent nog niet langer als 2 jaar ingeschreven bij de KvK
  • Je bent werkzaam binnen 50 km vanaf Delft
  • Je hebt nog niet eerder deelgenomen aan Trouwbeurs Delft
  • Like en deel de facebookpagina van Trouwbeurs Delft en volg via Twitter!
  • Meld je aan via frederiek@colorweddings.nl

Engagementshoot op ThePerfectWedding.nl

0

View More: http://alexandravonkphotography.pass.us/engagementshootmarcelenpetra

Trots! Engagementshoot M&P gepubliceerd op ThePerfectWedding.nl

We kunnen weer even de voetjes in de lucht gooien, achterover leunen en maximaal genieten. Alexandra Vonk maakt ons namelijk weer he-le-maal happy met een prachtige engegament shoot. Marcel en Petra, de ‘hoofdpersonen’ in deze shoot, geven elkaar 15 februari het jawoord en hielden deze shoot ter voorbereiding op hun daadwerkelijke huwelijk. We zouden door deze winterse kiekjes spontaan een zomertje over willen slaan, en dat zeggen we niet snel …..

 

 

The Best Box Wedding

0

Basis CMYK

Win de THE BEST BOX Wedding!

THE BEST BOX Wedding! verloot onder de bezoekers van Trouwbeurs Delft een van deze fantastische boxen. Het beste cadeau voor als je iemand bent of kent die gaat trouwen!

De box is met zorg samengesteld voor jullie als bruidspaar. Pak er een kop koffie of thee bij, wij zorgen voor wat lekkers vanChocstar, en ga er eens goed voor zitten. Alle inspiratie die je vindt in o.a. het magazine Bruid en Bruidegom kun je opschrijven.  Happy paper heeft hiervoor iets moois in de box gedaan.  The beautiful bride company zorgt voor een stralende bruid en met de props van  Photoboothprops.nl worden jullie foto’s vast en zeker hilarisch! De dames van In Style Styling  en A little lovely company versieren met liefde jullie bruiloft en uiteraard mag een bijzonder cadeau voor de bruidegom ook niet ontbreken.

Meld je aan als bezoeker op Trouwbeurs Delft en maak kans op een van de THE BEST BOX Wedding.

Engagement Shoot

0

Engagement-Marcel-en-Petra-Petra-en-Marcel-0128

PETRA & MARCEL, STYLED ENGAGEMENT SHOOT

I am so excited to share this wintry styled engagement shoot I did a few weeks ago with an amazing team. For the fifth time, Trouwbeurs Delft will be organized at WestCord Hotel Delft on February 15th. Founder and organisator of Trouwbeurs Delft Frederiek Klop thought it was time to celebrate this fifth anniversary. The theme of this edition is all about winter weddings. There will be a winter wedding market to inspire future brides and grooms. Also for the first time in The Netherlands there will be a REAL wedding. This couple, Petra & Marcel will tie the knot during the fair at WestCord Hotel Delft, for real! So exciting!

 

Hallo wereld!

0

lancering website

Yes, de nieuwe website van Trouwbeurs Delft is online!